Author Topic: Help with my 1969 ss396!  (Read 2218 times)

IZRSSS

  • Guest
Re: Help with my 1969 ss396!
« Reply #15 on: October 03, 2011, 09:57:21 PM »
...Axle decode, and the other pic you wanted posted.

mikej454

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Help with my 1969 ss396!
« Reply #16 on: October 03, 2011, 11:25:41 PM »
Marty!!!
You are the best!

Thank you
Mike

Charley

  • Member
  • ***
  • Posts: 446
    • View Profile
Re: Help with my 1969 ss396!
« Reply #17 on: October 04, 2011, 01:02:29 AM »
That glitch in the stripe on the fender is correct. They almost always have that defect as I'm guessing it was something with the stencil but don't remember. I smiled when I saw it.

paceme

  • Member
  • ***
  • Posts: 490
    • View Profile
Re: Help with my 1969 ss396!
« Reply #18 on: October 04, 2011, 02:28:31 PM »
That glitch in the stripe on the fender is correct. They almost always have that defect as I'm guessing it was something with the stencil but don't remember. I smiled when I saw it.

You are correct Charley. The fender striping was applied with a two piece. The stencils were mated about 11 inches from the front. The misalignment of the stencils caused the stripe misalignment. That fender stripe looks like it was applied at the factory and to me is a badge of honor. :)
Steve Shauger
Vintage Certification™ Program, Providing Recognition And Status To Unrestored Vehicles. Website www.vintagecertification.com

mikej454

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Help with my 1969 ss396!
« Reply #19 on: October 05, 2011, 05:58:36 PM »
Thanks guys!!   I'm not sure what its all worth but i'm gonna go ahead and sell it to my best friend.  Maybe I will get it back from him one day......  I just dont have the time and money to restore it correctly....