Author Topic: No pics  (Read 2771 times)

Big_Al

  • Member
  • ***
  • Posts: 120
  • '69 L65 RS X11 Z87 Z21 713 40B DX1
    • View Profile
No pics
« on: May 24, 2010, 02:39:28 PM »
We're glad to see CRG is back in action but what happened to all the attached pics? All I get is the infamous red X in the corner of where the pic should be. My avatar is also missing from all of my posts. Anyone else have this problem?
I've owned three Camaros, '67 RS 327 convertible, '69 RS 350 coupe and a '73 Type LT 350 coupe with split bumper.

KurtS

  • CRG Coordinator
  • *****
  • Posts: 3606
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #1 on: May 27, 2010, 05:25:54 AM »
Argh. More problems from the crash.
There was a directory problem which I fixed. But I don't see your avatar in the directory. Most avatars are there, but a few are missing, including yours. :(
If you reload it, it should work.

I'm seeing pics appearing in threads. Maybe just newer threads?? Can you post which threads aren't showing pics?
Kurt S
CRG

Big_Al

  • Member
  • ***
  • Posts: 120
  • '69 L65 RS X11 Z87 Z21 713 40B DX1
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #2 on: May 27, 2010, 01:07:33 PM »
Thanks for the avatar tip Kurt; I will try to reload it.
 
As for the missing pics, they seem to be mostly JohnZ's and Bjv69ss's posts. One example in particular is their pictures on the Rear Defogger dated April 4th and 8th 2010 in the General Discussion forum. I've seen several others but can't remember exactly where they are.

Thanks again.


I've owned three Camaros, '67 RS 327 convertible, '69 RS 350 coupe and a '73 Type LT 350 coupe with split bumper.

69z28302

  • Member
  • ***
  • Posts: 379
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #3 on: May 29, 2010, 12:25:43 PM »
Redge 69 SS pictures under "Restoration" . I cant see them.
Thanks Kurt

KurtS

  • CRG Coordinator
  • *****
  • Posts: 3606
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #4 on: May 31, 2010, 01:41:44 PM »
Some image files are missing or corrupt. :( A lot are there, but not all. I'm seeing if there is anyway to restore them.
Kurt S
CRG

My68SS

  • Member
  • ***
  • Posts: 453
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #5 on: July 15, 2010, 11:02:13 AM »
Ah ok, a crash has killed some pics.

This thread of mine has lost it's pic - http://camaros.org/forum/index.php?topic=1541.0
A copy of the pic can be found here - http://members.iinet.net.au/~dream/images/crg/exhaust%20date.jpg
Cheers
Rob
1968 12C SS
L34/M40
12 bolt posi 3.55

KurtS

  • CRG Coordinator
  • *****
  • Posts: 3606
    • View Profile
Re: No pics
« Reply #6 on: July 28, 2010, 03:24:32 PM »
Rob,
I fixed your post's pic. :)
Kurt S
CRG