Author Topic: Starter clicking before start  (Read 2973 times)

Axlman

  • Member
  • ***
  • Posts: 52
  • 1967 RS SS Convertible
    • View Profile
Re: Starter clicking before start
« Reply #15 on: August 26, 2012, 04:46:06 PM »
Guys;
Sorry for not responding yet. I am away for a few more days and the car was not finished yet.
I will update once I return and let you know what we find.
Thank you all for the help.

Ken and Axl
1967 Camaro RS SS Convertible

Axlman

  • Member
  • ***
  • Posts: 52
  • 1967 RS SS Convertible
    • View Profile
Re: Starter clicking before start
« Reply #16 on: September 11, 2012, 06:47:06 AM »
Ok. I am back and have had the starter issue corrected.
Turns out that it was the starter. I purchased a higher quality starter and the problem is fixed. Strange since we tried two other starters.
But this high performance one works like a charm.
We also solved some of the tire issues. The right rear spring was not fully sitting in the guide area. Loosened the spring and slid it in. Seems much better.
Still rubbing on the right front but I suspect that this will be due to the wheel alignment being off as the alignment has to use the rear wheels for reference.
I will post some of the pictures after the 16th when the new top goes on.
What a time we have had with the local shops that did the work. Absolutely terrible every time.
However, I have found Kurbs Performance in St Albert. Great shop and they have helped out tremendously. :)
Kudos to Brad the owner. Good price and the work is done right.
Thank you to all of you for your help. It is appreciated.

1967 Camaro RS SS Convertible