CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 24, 2014, 04:37:25 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
105715 Posts in 12341 Topics by 4754 Members
Latest Member: Jake
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Camaro Research Group Discussion
| |-+  Maintenance
| | |-+  Horn not working
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Horn not working  (Read 1010 times)
LILT
Newbie
*
Posts: 10


View Profile Email
« on: April 06, 2011, 06:10:26 PM »

I have a 69 the horn is not working I replaced the relay now when I press the horn button it makes a clicking sound with no sound from the horn
Logged
tmodel66
Hero Member
*****
Posts: 1212


View Profile Email
« Reply #1 on: April 06, 2011, 06:15:11 PM »

Spray some WD-40 into the horn and knock the H*** out of it with a stick. I know it sounds silly but it works.
Logged

Daniel  
'69 SS 350/4 speed  Fathom Green--POP
Charley
Member
***
Posts: 414


View Profile WWW Email
« Reply #2 on: April 06, 2011, 06:45:36 PM »

I agree..Bang on it with a piece of wood.
Logged

WayneinNZ
Member
***
Posts: 53


View Profile
« Reply #3 on: April 07, 2011, 04:43:08 AM »

Or.............................

You could invest in one of these bumper stickers..................

Logged
JohnZ
CRG Member
*****
Posts: 4125


View Profile Email
« Reply #4 on: April 07, 2011, 10:40:47 AM »

I have a 69 the horn is not working I replaced the relay now when I press the horn button it makes a clicking sound with no sound from the horn

Disconnect the green horn wire connector from the plug on the bottom of the horn relay. Push the horn button (so the relay clicks) and check for power on that terminal - if you have power, the relay is OK. Now run a jumper wire from the battery (+) terminal to the horn terminal; if the horn doesn't blow, it either isn't grounded properly, or it's dead.
Logged

'69 Z/28
Fathom Green
CRG
rich69rs
Hero Member
*****
Posts: 879


LF7/M35/Z22/Z87


View Profile Email
« Reply #5 on: April 07, 2011, 01:05:38 PM »

http://www.camaros.org/forum/index.php?topic=7451.0

You might find the above helpful if you haven't seen it already.

Richard
Logged

Richard Thomas
1969 RS
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.081 seconds with 18 queries.