CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 02, 2014, 01:55:29 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
103798 Posts in 12189 Topics by 4702 Members
Latest Member: Subarurider
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Site Comments / Discussion
| |-+  Site Comments/Discussion
| | |-+  Show unread posts since last visit
« previous next »
Pages: 1 [2]  All Print
Author Topic: Show unread posts since last visit  (Read 5318 times)
69z28302
Member
***
Posts: 367



View Profile
« Reply #15 on: June 28, 2010, 05:02:52 PM »

STill not working like it did before the Hack. Thats one of my favorite options on the site.

Mike
Logged
RAfbody
Member
***
Posts: 179


View Profile Email
« Reply #16 on: July 08, 2010, 04:33:33 PM »

It doesn't work for me either.  It worked that one day and the next time I logged on to the site it didn't work and hasn't since.
Logged

Russ
77thor
Member
***
Posts: 229



View Profile WWW Email
« Reply #17 on: July 28, 2010, 01:27:58 PM »

Not working for me either (using IE 8.0)....
Logged

Fred - Milwaukee, WI
1969 Camaro SS350, M21, 12 Bolt, (01B LOS Build)
MRPENNYPKR
Member
***
Posts: 27


View Profile
« Reply #18 on: July 29, 2010, 11:40:28 PM »

Not working for me.  IE8   cleared everything in browser.   Closed and reopened browser, still NG  ??
Logged
Gramps69Z
Hero Member
*****
Posts: 605


69 X33 D80


View Profile Email
« Reply #19 on: September 13, 2010, 09:54:27 AM »

The unread posts is working for me now.  It's great to go directly to the unread posts again.
Logged

Captain John Wykoff
Destin Fire     1.3 to go

I'm sick and tired of mismanagement and disappointment. 
I'm a COWBOYS fan.
RAfbody
Member
***
Posts: 179


View Profile Email
« Reply #20 on: September 13, 2010, 12:00:19 PM »

Yeah it is working for me as well.
Logged

Russ
77thor
Member
***
Posts: 229



View Profile WWW Email
« Reply #21 on: September 13, 2010, 01:38:08 PM »

Much better now...
Logged

Fred - Milwaukee, WI
1969 Camaro SS350, M21, 12 Bolt, (01B LOS Build)
KurtS
CRG Coordinator
*****
Posts: 3180


View Profile Email
« Reply #22 on: September 15, 2010, 11:13:05 AM »

Good! The forum software was reloaded after the malware episode. That seems to have fixed it. Smiley
Logged

Kurt S
CRG
Pages: 1 [2]  All Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.251 seconds with 18 queries.