CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 20, 2014, 07:47:07 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
105573 Posts in 12328 Topics by 4751 Members
Latest Member: Blakep54
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Site Comments / Discussion
| |-+  Site Comments/Discussion
| | |-+  Show unread posts since last visit
« previous next »
Pages: 1 [2]  All Print
Author Topic: Show unread posts since last visit  (Read 5498 times)
69z28302
Member
***
Posts: 367



View Profile
« Reply #15 on: June 28, 2010, 05:02:52 PM »

STill not working like it did before the Hack. Thats one of my favorite options on the site.

Mike
Logged
RAfbody
Member
***
Posts: 181


View Profile Email
« Reply #16 on: July 08, 2010, 04:33:33 PM »

It doesn't work for me either.  It worked that one day and the next time I logged on to the site it didn't work and hasn't since.
Logged

Russ
77thor
Member
***
Posts: 230



View Profile WWW Email
« Reply #17 on: July 28, 2010, 01:27:58 PM »

Not working for me either (using IE 8.0)....
Logged

Fred - Milwaukee, WI
1969 Camaro SS350, M21, 12 Bolt, (01B LOS Build)
MRPENNYPKR
Member
***
Posts: 27


View Profile
« Reply #18 on: July 29, 2010, 11:40:28 PM »

Not working for me.  IE8   cleared everything in browser.   Closed and reopened browser, still NG  ??
Logged
Gramps69Z
Hero Member
*****
Posts: 609


69 X33 D80


View Profile Email
« Reply #19 on: September 13, 2010, 09:54:27 AM »

The unread posts is working for me now.  It's great to go directly to the unread posts again.
Logged

Captain John Wykoff
Destin Fire     1  year  to go

I'm sick and tired of mismanagement and disappointment. 
I'm a COWBOYS fan.
RAfbody
Member
***
Posts: 181


View Profile Email
« Reply #20 on: September 13, 2010, 12:00:19 PM »

Yeah it is working for me as well.
Logged

Russ
77thor
Member
***
Posts: 230



View Profile WWW Email
« Reply #21 on: September 13, 2010, 01:38:08 PM »

Much better now...
Logged

Fred - Milwaukee, WI
1969 Camaro SS350, M21, 12 Bolt, (01B LOS Build)
KurtS
CRG Coordinator
*****
Posts: 3245


View Profile Email
« Reply #22 on: September 15, 2010, 11:13:05 AM »

Good! The forum software was reloaded after the malware episode. That seems to have fixed it. Smiley
Logged

Kurt S
CRG
Pages: 1 [2]  All Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.116 seconds with 18 queries.