CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 31, 2014, 08:53:18 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
102525 Posts in 12094 Topics by 4669 Members
Latest Member: paulmanta
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Camaro Research Group Discussion
| |-+  Maintenance
| | |-+  TH400 slipping
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: TH400 slipping  (Read 1121 times)
nwbalddog
Member
***
Posts: 59



View Profile
« on: June 16, 2009, 01:49:08 PM »

My tranny just started to slip in 2nd gear when I manual shift getting on the car hard Saturday. Flet normal under normal driving condistions. The fluid level is OK (maybe a tinybit overfilled, not much at all) , looks and smells fine, has only about 1,800 miles on the tranny and motor, yet done a few years ago before I bought the car. Should I drop the pan and replace filter and fluid, look for any damage, what would I look for?...Local quotes are $1,200 to rebuild, can bands be adjusted, servo-pin?
Thanks, I am learning as I go here, could tackle some work, just tranny work is out of my league I think.
Logged

1969 Camarao Convertible
396/SS/RS/Auto
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.071 seconds with 17 queries.