CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 27, 2014, 12:05:35 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
106629 Posts in 12432 Topics by 4790 Members
Latest Member: gmein
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Site Comments / Discussion
| |-+  Site Comments/Discussion
| | |-+  Accessing old forum
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Accessing old forum  (Read 7174 times)
BillG
Member
***
Posts: 36


View Profile Email
« on: January 26, 2007, 09:30:36 AM »

Hi guys,  I can't find the button mentioned above the messaging area to access the old forum.  Where is the messaging area?  Sorry to ask a dumb question.  Thanks, BillG
Logged

Bill Garrett
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #1 on: January 26, 2007, 01:35:43 PM »

It's not there any longer Bill. However, HERE'S THE LINK

Ed
Logged
a560156
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« Reply #2 on: January 31, 2007, 08:43:42 PM »

Ed,

I follow the link to the old forum but once there, I cannot find any information. I have tried to "search" but all terms and parameters come up with zero results. What am I doing wrong?
Thanks
Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #3 on: January 31, 2007, 08:52:59 PM »

OOPS. It's broke again. I'll get Rich to take a look at it.

Ed
Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #4 on: February 02, 2007, 06:43:22 PM »

Fixed. (Thanks Rich)

Ed
Logged
a560156
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« Reply #5 on: February 06, 2007, 08:51:48 AM »

Ed, still not working. Cry
Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #6 on: February 06, 2007, 10:09:47 AM »

Hmmmm.... Broke again!!

Rich?

Ed
Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #7 on: February 09, 2007, 04:45:20 PM »

Okay Bill. Give it another shot.

Ed
Logged
Pex68
Member
***
Posts: 393



View Profile Email
« Reply #8 on: March 31, 2008, 08:53:16 AM »

Am I now missing something or are the old forums gone again?  I do not see a button for them but the "news box" says their available and theres a button!!!!
Logged

Chris P
1968 Sequoia Green SS 396/325 M20
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #9 on: March 31, 2008, 10:29:42 AM »

Chris, the button is no more, but if you click on the link I posted above, you can get there. But... it seems to be down again! I'll have Rich take a look at it again.

Ed
Logged
Pex68
Member
***
Posts: 393



View Profile Email
« Reply #10 on: March 31, 2008, 11:16:21 AM »

Thanks Ed!
Logged

Chris P
1968 Sequoia Green SS 396/325 M20
Big_Al
Member
***
Posts: 120

'69 L65 RS X11 Z87 Z21 713 40B DX1


View Profile
« Reply #11 on: July 14, 2009, 05:45:46 PM »

I tried to access the old forum with no luck. Is it down again or no longer available?

Al
Logged

I've owned three Camaros, '67 RS 327 convertible, '69 RS 350 coupe and a '73 Type LT 350 coupe with split bumper.
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.086 seconds with 18 queries.