Author Topic: 68 Signal Lights Not Working  (Read 2780 times)

ibrockn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
68 Signal Lights Not Working
« on: May 06, 2007, 10:12:38 PM »
My 68 signal lights will not come on. Flashers work fine. It's like there's no current feeding them when the switch is on.
I've replaced the flasher unit, signal light switch in the steering column, and ignition switch. Still nothing.

Does anyone have any suggestions as to what to check next?

Thanks.
Tim


rich69rs

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 896
  • LF7/M35/Z22/Z87
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #1 on: May 07, 2007, 02:29:46 AM »
Fuse?
Richard Thomas
1969 RS

ibrockn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #2 on: May 07, 2007, 03:07:13 AM »
Fuse is hot at both ends with switch on.

1968RSZ28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5214
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #3 on: May 07, 2007, 04:27:41 AM »
I'd start by checking all the grounds.

Paul

ibrockn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #4 on: May 07, 2007, 04:32:47 AM »
It seemed like it would be a ground to me, too. But the emergency flashers working confuses me. Are there other circuits and grounds involved with the signals that are different from the emergency flashers? 

JohnZ

  • CRG Member
  • *****
  • Posts: 4267
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #5 on: May 07, 2007, 04:12:49 PM »
Which flasher did you replace? There are two separate flashers - one in the fuse block for the 4-way hazard flashers, and a separate one on the instrument panel harness for the turn signals.
'69 Z/28
Fathom Green
CRG

ibrockn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: 68 Signal Lights Not Working
« Reply #6 on: May 08, 2007, 04:36:47 AM »
Thank you!
When I bought the car a year ago, the signal light switch was broken and the owner told me it had some electrical problems. I found the signal flasher plug you're talking about stuck up by the cigarette lighter with no flasher unit. (I probably would've thought it was from the original radio or an accessory not installed)...pulled the flasher from the fuse box, plugged it in and the signals worked perfectly!
Thanks again! This forum is great!