Author Topic: Been away for a while...  (Read 2312 times)

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Been away for a while...
« on: July 27, 2016, 03:22:37 AM »
I've been away for a bit and need some help folks. Trying to log in to Team Camaro today and not having any luck. I see there have been some changes since I was last logged in. I'm a lifetime member, or at least I was before the changes and when I enter my site name and password it asks me to verify if I'm real, but nothing is there for me to verify that I'm a human being. Any help would be appreciated. Thanks. Gary.
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

daves87gn

  • Member
  • ***
  • Posts: 83
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #1 on: July 27, 2016, 04:05:54 AM »
Hey Gary,

try entering your username and forgot my password, that's what worked for me
Dave, SoCal
1969 Camaro z/28 (x77) Cortez Silver, endura front bumper, deluxe black interior,Rosewood dash with no tach or console, m22, BV 4:10 rear

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #2 on: July 27, 2016, 04:27:48 AM »
Hi Dave...been trying for an hour. I read a post on the change that was made to the site password...entered my user name and password I have always used but the message says not correct user name or password...I tried changing password only to see a message that there has to be Human Verification and so far I haven't seen anything for me to verify. I'm a lifetime member as well, but that doesn't mean anything I guess. There was a message of an email being sent out but I haven't received anything in regards to that.

G.
 
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

69 Zee

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 579
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #3 on: July 27, 2016, 07:02:20 AM »
Gary did you see the thread here on CRG in ference to the password changes that took place on camaro.net ?
If not,  you may want to check it out.  Camaro.net sent out emails to all members.  Yours may of went to your spam mail. 
I believe at this point you'll need to contact admin over there and they'll help you reset it.

Hope that helps and welcome back.
Darrell

'69 Z/28 03B NOR X77 Dusk Blue, white top, flat hood, all born w/parts and drive train.  Under the knife  :)
'69 Firebird, Veredoro green, blk top, deluxe int, all original, 350 auto

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #4 on: July 27, 2016, 07:35:32 AM »
Hello Darrell. This is as far as I can get, see link below...If I want to change my password I have to go thru the 'Human Verification' process afterwards, and as you can see by what it says...I'm still looking for THEE 'following box' to put my answer in...which isn't there. At this point there is no way I can do anything...kind of like I'm locked out. Was hoping Brian, '69-PACE' would see my post to get this taken care of. I'm sure he'll see it sometime or somebody will tag him for me. In the meantime I'll search for the post you 'ference' to, maybe there is something there to help.

http://www.camaros.net/forums/login.php?do=lostpw
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #5 on: July 27, 2016, 08:11:07 AM »
Hey guys...thanks for the replies. Darrell, thanks for the heads up on the CRG post. I sent Brian a PM this morning...I'm sure this will get straightened out.

Don't like the new T.C. site, but as long as I can go back to the last format I'll take my time learning the new format.
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

Kelley W King

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 963
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #6 on: July 27, 2016, 12:32:21 PM »
I made some change, maybe my e-mail some time ago and never have been able to get back on. I always get invalid something. Even get to the verify you are a human and still cannot get in. I gave up. This is the site anyway.
69 Z28 RS Scuncio Hi Performance
69 SS L78
67 SS Chevelle
64 Corvette
66 GTO Tiger Gold
77 Trans Am Special Edition

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #7 on: July 27, 2016, 11:03:54 PM »
Too many fingers in too many pies.
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

BULLITT65

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3847
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #8 on: July 28, 2016, 02:43:57 AM »
Glad to see you back Gary  :)
1969 garnet red Z/28 46k mile unrestored X77
-Looking for 3192477 (front) spiral shocks 3192851 (rear)
-Looking for an original LOF soft ray windshield
-Looking for original Delco side post negative battery cable part # 6297651AV

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #9 on: July 28, 2016, 04:14:18 AM »
Glad to see you back Gary  :)



What's up?
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80

69pace

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 532
    • View Profile
    • TeamCamaro - Moderator
Re: Been away for a while...
« Reply #10 on: July 31, 2016, 04:10:48 PM »
Just a heads up I have successfully paced Gary back into traffic at Team Camaro.
If anyone else is still on the shoulder with new login issues, flag me down here in a PM.

Brian
1969 Z-11 350/300 with 4 Speed
TeamCamaro - Moderator

69Z28

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 912
  • 69 X33D80 Z28
    • View Profile
Re: Been away for a while...
« Reply #11 on: August 01, 2016, 01:50:09 AM »
Thanks again Brian for your time...it's much appreciated.
GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver Z28 X33 D80