CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 27, 2014, 08:29:42 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
106634 Posts in 12432 Topics by 4790 Members
Latest Member: gmein
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Camaro Research Group Discussion
| |-+  General Discussion
| | |-+  Connection problems?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Connection problems?  (Read 3744 times)
Steve68
CRG Member
*****
Posts: 508


View Profile
« on: December 17, 2006, 09:39:19 PM »

Anyone else having slow connection problems lately?

Powered by SMF 1.1 | SMF 2006, Simple Machines LLC    
Page created in 56.467 seconds with 11 queries.

Were getting pages created in hundredths of a second before.

I have also had connection problems the last couple of days when trying to enter the "Forum" from the CRG home page.  Get error message that can't connect to SMF server.

Steve

Edit: Here is the exact error message "Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. "
« Last Edit: December 17, 2006, 10:10:19 PM by Steve68 » Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #1 on: December 17, 2006, 10:03:11 PM »

Yeah, I'm having the same problem. I can get to the CRG home page quickly, then to the Forum login page quickly, but that's where it ends. The rest is slow, slow, slow.

And I'm also getting the SMF errors.

Ed
« Last Edit: December 17, 2006, 10:06:57 PM by bertfam » Logged
Steve68
CRG Member
*****
Posts: 508


View Profile
« Reply #2 on: December 17, 2006, 10:21:20 PM »

Did the Forum switch over to a new (simple machines forum = SMF) "web master" within the last few days? (Note upper right corner)
Logged
dab67
Member
***
Posts: 460


67 SS


View Profile
« Reply #3 on: December 18, 2006, 07:06:00 AM »

You bet!!!!!!!!!! Major delays and sometimes time out before I get to  forum page. What is smf?Huh? Not a whiz kid when it comes to "puter" terms!!!!!!!!!!!
Logged
Ed Bertrand
CRG Member
*****
Posts: 2333


View Profile
« Reply #4 on: December 18, 2006, 12:17:37 PM »

WOW. MUCH better today. Very fast. Someone must have fixed it.

Ed
Logged
Steve68
CRG Member
*****
Posts: 508


View Profile
« Reply #5 on: December 18, 2006, 12:23:35 PM »

dab67

smf is "simple machines forum", the web master.

Yeah Ed, I agree it is much better now although I did get the error message on the first try.

Steve
Logged
dab67
Member
***
Posts: 460


67 SS


View Profile
« Reply #6 on: December 18, 2006, 02:06:56 PM »

No clue what is going on, but when I logged in about 10 minutes ago, I had to reconfigure the forum home page, none of the  forum rooms showed up and my user info was gone!!!!!!!!!!!!! But on the lighter side, the movement to and back between the forum groups is a lot quicker than in the last two days.

And If I don't chat with you over the next few days,

Merry Christmas and Happy New Year one and all.

Be safe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dave
Logged
KurtS
CRG Coordinator
*****
Posts: 3294


View Profile Email
« Reply #7 on: December 18, 2006, 05:26:02 PM »

Speaking for Doug.
Two things:
1) the SMF logo replaced the CRG logo on the last update he did. He didn't notice it then but will fix it.

2) the forum is on a different server than the site. Something's up with the server and he's going to address it.
Logged

Kurt S
CRG
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.073 seconds with 17 queries.