Author Topic: Whoa, what happened. The sites all blue...  (Read 5707 times)

6667ss138

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #15 on: May 22, 2015, 03:41:05 AM »
Its no longer all blue. Now its also in Hugger Orange :)
Len H. KS
69 Z/28 07A X77D80 HO/Blk Vinyl Top, born w/drive train, full 3 owner hist
67 SS396 138 Conv/Red/Blk int.
66 SS396 138 4sp CA car/Smog/Blk/Red int. POP, born w/drive train, orig CA blk plates http://www.chevelles.com/forums/35-restoration-corner/528818-66-ss-finally-back-track-30.html

69Z28-RS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4428
  • owner since 4-Apr-1976
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #16 on: May 22, 2015, 03:54:22 AM »
'beauty is in the eye of the beholder'...  :)
Gary W / 09C 69Z28-RS, 72 B 720 cowl console rosewood tint
69 Corvette convertible, silver/black 350 hp,
60 Corvette white/red, 72 Corvette coupe, '70 Mach I 
90 ZR1 red/red #246, 90 ZR1 white/gray #2466
72 El Camino, '55-'56-'57 Nomads, '55-'57 B/A Sedan

My68SS

  • Member
  • ***
  • Posts: 491
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #17 on: May 22, 2015, 08:38:58 AM »
Bad case of withdrawal symptoms here!! But I like the new look, good stuff guys!  :)
Rob
1968 12C SS
L34/M40
12 bolt posi 3.55

Mike S

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1912
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #18 on: May 22, 2015, 09:16:57 PM »
The only thing that stands out are the posted times. I'm in the USA ET zone and the time stamps of current 'Today' topics are a few hours ahead.
No big deal though, it's just an observation.

As of today, 5/22/1015 @ 5:18PM my profile shows

Local Time:
    May 22, 2015, 09:17:21 PM


Mike
67 LOS SS/RS L35 Hardtop - Original w/UOIT
67 NOR SS/RS L35 Convertible - Under restoration

Mike S

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1912
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #19 on: May 22, 2015, 09:22:07 PM »
The only thing that stands out are the posted times. I'm in the USA ET zone and the time stamps of current 'Today' topics are a few hours ahead.
No big deal though, it's just an observation.

As of today, 5/22/1015 @ 5:18PM my profile shows

Local Time:
    May 22, 2015, 09:17:21 PM


Mike

Never mind.....I just had to adjust my time zone by selecting 'auto select' in my profile. It now displays the correct times.

Mike
67 LOS SS/RS L35 Hardtop - Original w/UOIT
67 NOR SS/RS L35 Convertible - Under restoration

69pace

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 530
    • View Profile
    • TeamCamaro - Moderator
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #20 on: May 23, 2015, 12:40:44 AM »
It looks clean and fresh and I can notice the speed has greatly increased Kurt for both the forum software and the webserver.
1969 Z-11 350/300 with 4 Speed
TeamCamaro - Moderator

68 Ragtop

  • Member
  • ***
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #21 on: May 23, 2015, 01:38:58 AM »
Its no longer all blue. Now its also in Hugger Orange :)

Oh, I see it now. It's a user controlled setting. In my user profile, my Camaro is blue, so the back ground turned blue. Yours is Hugger Orange, so it set the background to that color.

You can change it back to default or custom by going to your user settings: Profile>>Look and Layout>>Modify Profile and then check the box next to: Match Background to user profile vehicle color.

All kidding aside, the new layout is an improvement.

janobyte

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1209
  • Before it was called Day 2 !
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #22 on: May 23, 2015, 01:46:33 AM »
like the update...and hey, no charge :)
68 Z/28  born with: 302, drive line, etc..

KurtS

  • CRG Coordinator
  • *****
  • Posts: 4447
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #23 on: May 23, 2015, 05:16:00 AM »
We needed to move to the 2.0 version of the software. There were some glitches in the move, but Doug overcame them.

The 'theme' of the old forum (color and appearance) isn't available in the 2.0, but this look is close. I just need to figure out a few minor settings.
Kurt S
CRG

ZLP955

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1248
    • View Profile
Re: Whoa, what happened. The sites all blue...
« Reply #24 on: May 23, 2015, 11:35:12 AM »
Am sure Kurt and others have been extremely busy with the site over the last couple of days, so thank you. Never thought a day or two of CRG down time would prove so hard! Glad it's all back up and running.
Tim - 04A VN '69 z/28 69-69 715 ex-E/MP