CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 27, 2014, 11:07:35 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
106635 Posts in 12432 Topics by 4790 Members
Latest Member: gmein
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Camaro Research Group Discussion
| |-+  Maintenance
| | |-+  Horn and key buzzer not working
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Horn and key buzzer not working  (Read 784 times)
sebastien
Member
***
Posts: 118


View Profile Email
« on: July 26, 2013, 05:54:12 PM »

Hi Guys, everything was working fine on my 68 but I noticed the other day that my horn and my key buzzer did not work anymore.
Any ideas where I should start looking?
Wires are connected properly on the horn and on the horn relay.Fuse is ok.
thanks
Logged

Sebastien 68  327 rag top
69Z28
Hero Member
*****
Posts: 889


69 X33D80 Z28


View Profile
« Reply #1 on: July 27, 2013, 01:50:45 PM »

If you have access to another relay switch it out to confirm if it's a bad relay or not.
Logged

GaryC

'UNRESTORED' 1969 Cortez Silver X33D80 Z28
69pace
Member
***
Posts: 373



View Profile
« Reply #2 on: July 27, 2013, 02:41:35 PM »

both trigger based on grounds that often go bad and require clean ups.
Logged

1969 Z-11 350/300 with 4 Speed
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.072 seconds with 18 queries.