CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 17, 2014, 10:32:47 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
104481 Posts in 12234 Topics by 4716 Members
Latest Member: Hgtech
* Home Help Search Login Register
+  CRG Discussion Forum
|-+  Camaro Research Group Discussion
| |-+  Decoding/Numbers
| | |-+  decode help - new to Camaro Z11 1969 pace car with 396
« previous next »
Pages: 1 [2]  All Print
Author Topic: decode help - new to Camaro Z11 1969 pace car with 396  (Read 3470 times)
cstanley-gs
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« Reply #15 on: October 09, 2012, 01:48:29 PM »

Just an update on the car
A few weeks ago I got the car running
New oil, old oil was actually not bad and still kinda clear
Ran a fuel line from a gas container
Let it turn over to build some oil pressure
some starting fluid and it started right up.
Purred like a kitten.

We did not run it for long, just a minute or so.
No smoke, no concerning noises.  It was a happy day

Since that time the gas tank was dropped and cleaned, new fuel pump.
Rear end fluid was changed
Manual trans fluid was changed
Coolant was changed

Brakes are being worked on now
Drive time will come soon!
Logged
Pages: 1 [2]  All Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.303 seconds with 18 queries.