Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 67jeffreyt

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
General Discussion / Re: Repro tach burned out
« on: May 30, 2018, 11:38:16 PM »
My electronic conversion box is a crane xri, with their aftermarket coil you are required to keep the resistance wire in place. I'm not sure on pertronix, the resistor wire is required for the coil not the ignition piece.

32
General Discussion / Re: Dash light issue
« on: May 27, 2018, 09:06:59 PM »
Good to know, I would have never thought of checking that first

33
General Discussion / Re: Gas gauge off
« on: May 23, 2018, 01:58:10 AM »
Can you force the gauge to empty by grounding the brown wire at the plug coupling in the trunk that goes to the sending unit?

34
General Discussion / Re: motor mounts
« on: May 16, 2018, 02:52:58 AM »
I use the factory mount recall cable torque strap, I don't trust the factory mounts with my 4 speed.  My paper for the recall is dated 1971.  Also you can see in my pic my engine is not factory correct on several items.

35
General Discussion / Re: Oil pressure at idle
« on: May 15, 2018, 09:04:34 PM »
I agree on the idiot light, the factory gauge is a tad out of your line of sight

36
General Discussion / Re: Oil pressure at idle
« on: May 14, 2018, 10:41:36 PM »
On my rebuilt 67 350, I use repro factory gauges.  The lines on my gauge each represent 20 psi increments.  My engine cold shows between the middle and next high line.  As it get operating temp, my thermostat is 180, at idle the needle points and the second  line, which is 20 psi, because the first line is with the engine off.  Before I put the repro gauges in I had the dummy light and it never flickered or came on.  I use conventional 10w30 oil.  If this helps any, my pic is cold idle, I don't have a pic of engine hot.

37
Test Drive / Re: My 67 SS RS camaro
« on: April 27, 2018, 02:01:29 PM »
Intake was drilled and tapped to take vacuum from the lifter valley

38
Test Drive / Re: My 67 SS RS camaro
« on: April 24, 2018, 02:35:14 PM »
Without the intake

39
Test Drive / Re: My 67 SS RS camaro
« on: April 24, 2018, 02:32:37 PM »
Without valve covers

40
Test Drive / Re: My 67 SS RS camaro
« on: April 24, 2018, 02:09:45 PM »
How it looks without air cleaner

41
Test Drive / Re: My 67 SS RS camaro
« on: April 24, 2018, 02:05:43 PM »
That's a great question and I will show you.  I got the 67 intake for free so I felt it didn't hurt anything to drill it

42
Test Drive / My 67 SS RS camaro
« on: April 24, 2018, 12:31:39 AM »
Factory AC car, four speed m20, 3.31 12 bolt posi. Numbers do not match on engine and transmission, it is a 1970 350 4 bolt main, forged crank, forged pistons, balanced.  Heads are 461 casting 2.02 with 7/16 screw in studs, guideplates, stainless roller rockers, hydraulic roller cam. Distributor is converted to XRI ingnition.  Car is factory deluxe interior. Factory body color was butternut yellow with black vinyl top

43
Originality / Re: 1968 RS 327 auto 2 barrel air cleaner
« on: April 18, 2018, 09:46:14 PM »
Bottom side

44
Originality / Re: 1968 RS 327 auto 2 barrel air cleaner
« on: April 18, 2018, 09:45:20 PM »
Here's my air cleaner

45
Originality / Re: 1968 RS 327 auto 2 barrel air cleaner
« on: April 17, 2018, 09:39:19 PM »
I've got the pics but can't reslsize them small enough, I can send them to you via email

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10