CRG Discussion Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 25, 2015, 02:48:27 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the CRG Discussion Forum!
Forum registration problems: Make sure you enter your email correctly and you check your spam box first. *Then* email KurtS2@gmail for help.
112280 Posts in 12899 Topics by 4936 Members
Latest Member: Rallyred
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 233
2851  Camaro Research Group Discussion / Restoration / Re: who carries correct 12 bolt car(69 camaro) multi leaf perches? on: October 11, 2007, 11:46:26 PM
Yes and Yes. Smiley
2852  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: Gray sludge in oil pan on: October 11, 2007, 11:41:01 PM
Well, I'd say that having buildup in the engine says they didn't remove enough, hence the reputation from days of old.
Pennzoil used the same PA crude, same advertising, and didn't have the issue of buildup.

The stainless wire that I have is what retained the filter, btw.
2853  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: The PatriotDream.org 68 Camaro project on: October 10, 2007, 05:07:52 PM
Smiley
2854  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: Gray sludge in oil pan on: October 09, 2007, 11:15:28 PM
To explain this a little more:
PA crude oil contains parafin. Very little crude elsewhere in the world has that.
QS didn't filter enough of it out and it would build up in the engine. I've heard of valve covers coming off that looked like a jello mold - just enough room for the rockers to move!
Pennzoil (and Wolf's Head) used the same crude, but they filtered more of the parafin out, so it wasn't an issue. I have some of the stainless wire they used in the filter house laying around. Smiley
2855  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: The PatriotDream.org 68 Camaro project on: October 09, 2007, 11:04:51 PM
Congrats, it's moving along.

One comment on the hood.
The car has nice simple lines, why the extra inches on the cowl hood? It looks out of place, IMO. Even the sketch has the standard cowl hood on it.
2856  Camaro Research Group Discussion / Originality / Re: Primer on: October 09, 2007, 10:54:42 PM
Most primer I've seen on a first gen is dark gray or black.

You should be able to find some of the original primer on the top or bottom of the floors.
2857  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: 1969 Starter Motor Numbers on: October 07, 2007, 11:09:17 PM
Rich, I sent you an email.
2858  Camaro Research Group Discussion / Decoding/Numbers / Re: 67 master cylinder research question on: October 05, 2007, 11:43:14 PM
I'm not familiar with that casting.
See http://www.camaros.org/suspen.shtml#Brakecomp.
2859  Camaro Research Group Discussion / Decoding/Numbers / Re: Possible Yenko found in Michigan? on: October 05, 2007, 11:40:58 PM
The car is now on ebay.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170156133445

Nice rolller, but the #'s confirm it is not a Yenko or COPO.
2860  Site Comments / Discussion / Site Comments/Discussion / Re: Post Pic not working on: October 04, 2007, 10:14:17 PM
Still geting this:
The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

Does that refer to the CRG site or my computer directory?
Or in other words, under the option of uploading my own picture, am I skipping a step or something?

Well the quote function works. But there's an upload problem as you note. I asked Doug to look at it, since he knows what forum files he restored.
2861  Camaro Research Group Discussion / Decoding/Numbers / Re: 67 master cylinder research question on: October 04, 2007, 09:56:06 PM
You're right, the manuals mention that I believe.
But I didn't get into that detail.
2862  Camaro Research Group Discussion / General Discussion / Re: 1969 Starter Motor Numbers on: October 04, 2007, 09:21:21 AM
Dave,
That is one I expected. Smiley  What's the date on the starter?

Rich,
I'd like to note Casey's starter in the db. Do I have data on that car?

Thanks guys!

L48 TH350 - 1108420 is one that I've confirmed and is a little surprising in light of the TSB (posted above). The earliest car I have data on is a 12A, so maybe the earlier cars got the 1108361 and they changed to the 1108420 (though the TSB never states they made a production usage change).
2863  Site Comments / Discussion / Site Comments/Discussion / Re: Post Pic not working on: October 04, 2007, 09:09:05 AM
The forum should be restored.
Thanks Doug!
2864  Site Comments / Discussion / Site Comments/Discussion / Re: Post Pic not working on: October 03, 2007, 10:18:55 PM
You probably won't be able to upload until the settings get restored. No idea what happened.....
2865  Site Comments / Discussion / Site Comments/Discussion / Re: Post Pic not working on: October 03, 2007, 04:40:44 PM
Problem is there was no planned change.... Darn gremlins....
Pages: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 233
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.095 seconds with 18 queries.